Dance A.R.T! presents: vakantiekampen zomer 2017

Dance A.R.T! proudly presents… ‘Creatiekampen’

voor kinderen tussen 3 en 12 jaar

 

We bieden deze zomer 3x een creatiekamp aan voor 2 groepen:

  • de allerkleinsten onder ons van 3 tot 6 jaar in het creatiekamp ‘dans en muziekkriebels’
  • de lagere school kinderen tussen 7 en 12 jaar in het creatiekamp ‘iedereen artiest!’

Met ons uniek concept willen we de kinderen hun eigen artistieke kwaliteiten laten ontdekken en verder leren vormgeven. Dans en muziek zijn krachtige tools om zowel fysiek als mentaal sterk in de schoenen te staan. Het socio-cultureel kader schept ook meteen een veilige omgeving: iedereen mag er zijn zoals die is.

 

Al deze elementen vormen samen ons concept: hier is Artistiek Ruimdenkend Talent aan het werk! 😉

Neem snel een kijkje op de pagina’s in het menu en ontdek per kamp meer informatie!

Wie weet leren we elkaar beter kennen deze zomer!

Creatieve groeten,

Chris en Nele

Dance A.R.T! vzw

 

Ontdek meer over Dance A.R.T! op www.danceart.be

2 thoughts on “Dance A.R.T! presents: vakantiekampen zomer 2017

Beste Ilse,
Bedankt voor je reactie! Er zijn verschillende data waarop de kampen plaatsvinden: 3-7 juli, 10-14 juli en 21-25 augustus.
Telkens van maandag tot vrijdag van 9u15-16u. Er is (gratis) opvang vanaf 8u en dit tot 17u.
Op vrijdagnamiddag om 15u30 organiseren we dan een toonmoment waar de ouders welkom zijn.
We hebben twee groepen: van 3-6 jarigen en 7-12 jarigen. Voor de 3-6 jarigen is het een dans en muziekkriebels-kamp waar ze zelf hun instrument zullen maken en leren bespelen en door middel van dans hun fantasie vorm kunnen geven. Voor de 7-12 jarigen is het een iedereen artiest-kamp waar we de kinderen zelf de kans geven om een ‘show’ in elkaar te laten steken. Zelf hun instrumenten maken, bespelen en zelfs een stukje componeren, en daarnaast de danser in de artiest verder ontplooien door ze zelf de rol van choreograaf én danser te laten opnemen. Zo zetten ze hun schouders onder de creatie van een toonmoment op vrijdagnamiddag!
De kampen vinden telkens plaats in het Brielpaviljoen in Deinze. De prijs voor het kamp bedraagt 120 euro. Verzekering, drankje, koek en fruit inbegrepen. Het enige wat ze moeten meebrengen is een eigen lunchpakket. In verschillende mutualiteiten is er een tussenkomst van soms 5 euro per dag waardoor je tot 25 euro kan terugkrijgen. Hiervoor kan je een attest meebrengen van je mutualiteit en dan vullen we dat graag voor je in.

Bovenaan de pagina vind je op de rechterzijde drie lijntjes terug, dat is de menubalk. Daar kan je per kamp nog wat meer detailinfo terugvinden. Indien er verder nog vragen zijn, geef gerust een seintje!

Mvg,
Nele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *